iTunes, Spotify, Netflix m.fl

logo-netflix-itunes-spotify

Medieforbruket har flyttet på nettet !

Nå kan du distribuere musikk og filmer direkte til det globale markedet . I dagens digitale verden er det ikke med mindre du har deres arbeider på internett . Dicentia tilbyr deg en direkte kanal til de store online – og streamingtjenester er stadig i popularitet hver dag .
For mer informasjon, ta kontakt med oss slik at vi kan fortelle deg mer om hvordan fordelingen fungerer.

«Hvem vet, musikken din er kanskje akkurat hva markedet etterspør i Taiwan?»

VOD leveranser til Netflix, iTunes, etc

Dicenta kan raskt og effektivt distribuere film på Netflix og iTunes.

Vi er faktisk den eneste aktøren i det nordiske markedet godkjent for å levere materiale direkte til Netflix og iTunes. En tillit som vi selvsagt setter pris på. Vi har faste leveranser til nesten alle Video On Demand (VOD) spillere og har automatisert strømmer for å unngå feil og kostbare forsinkelser.

Leter du etter en partner for en sikker filmdistribusjon som finner sted til avtalt tid, så Dicentia ditt opplagte valget.

Lydleveranser til Spotify, iTunes og utallige andre plattformer

Dicentia åpner opp verden for musikken din!
Har du lar oss ta vare på musikkdistribusjon til digitale musikktjenester, så blir musikken din tilgjengelig for hele verden på et øyeblikk. Med en ordre kan du nå ut til Spotify, iTunes, og ca 1200 andre plattformer!
Øk din tilstedeværelse på internett, og la oss distribuere musikk via itunes, spotify og all annen musikk du noensinne vil trenge.