Mobil nedlastning – Digital Copy

MOBILT, ENKELT OG MERVERDISKPENDE – CHECK!
headphones_iPhone

Tilby dine lojale kunder en film eller lydbok på mobilen med Digital Copy.

I dag konsumeres media på stadig flere formater, bl.a. på smarttelefoner og nettbrett. En mobil markedsføringsstrategi må derfor også inkluderes. Det mest vanlige er det å skille distribusjon mellom de to kanalene «tradisjonelle fysiske medier» og «digitale medier». En ganske kostbar affære med separate leverandører for ulike formål og ofte ganske ugunstige inntektsfordeling ved digitalt salg.

Med Digital Copy kan du kombinere din allerede etablerte tilstedeværelse på fysiske medier på CD, DVD eller Blu-ray med lønnsom distribusjon der nye forbruksbehov dekkes.

«Kombiner følelsen av å kunne holde et lekkert produkt med smidigheten av å kunne laste det ned.»

Med Digital Copy står du med en fot fast i hvert forretningsområde. Du har fortsatt det fysiske mediet og dens fordeler, dvs. nærvær i butikkhyllene i ditt etablerte forhandlernettverk. Men du har også en tydeilig og høyst merverdiskapende nærvær i den vanligvis helt nettavhengige (wi-fi, web-baserte) kanalen der smarttelefoner og nettbrett regjerer. En kombinasjon som gjør din produkt betydelig sterkere og som kan gi deg inntektsmuligheter – i kombinasjon med riktig markedsføring og kampanjestrategi – å oppnå bedre eksponering i butikk. Kort sagt, det er mye å tjene på å velge Digital Copy. La oss vise deg hvordan!

Usage