Blu-ray

Dicentia tilbyr pressing av Blu-ray, forpakning og en komplett produksjon samlet på ett sted. Vi skreddersyr en prosess som er designet etter ditt behov, for et optimalt sluttprodukt.

Kontakt oss – så presenterer vi hele vårt sortiment av produkter og tjenester for Blu-ray produksjon.

Vi forvalter hele produksjonsprosessen

Dicentia tilbyr en fullserviceløsninger for hele din Blu-ray produksjon. Vår grafiske avdeling hjelper deg med trykksaker og vårt studio kan redigere ditt videomateriale og lage en fin presentasjon med interaktive menyer. Med den høye kapasiteten og kvaliteten i formatet får du en profft utviklet produkt som skiller seg ut på markedet – uansett om du trenger 500 plater eller 1 million.

«Vår strategiske partner er Sony DADC, som både har vært med på å utviklet formatet og er markedsledende i verden med produksjon av Blu-ray.»

Blu-ray – Formatet for kvalitetselskeren

Blu-ray er arvtageren til DVD’en med en kraftig markedsvekst. I løpet av 2012 økte salget av Blu-ray med 29% (i volum) og havnet på nesten 2 milioner enheter i Sverige.
Blu-ray det formatet som tilbyr mest plass for fysisk lagring av digital media. Det finnes to forskjellige typer: Enkeltlag med 25 GB lagringskapasitet, og dobbeltlag med 50 GB. Det er dermed plass til hele 9 timer HD video, eller 23 timer SD video, på én eneste plate!