Mastering av musikk

mixer

Mastering av musikk

Mastering er siste trinn i musikkproduksjon før låten / albumet går til produksjon eller distribusjon på nettet. Når materialet er fullt mixet må det sluttkomprimeres samt tone- og volumjusteres for å tilpasses dagens lydideal, uavhengig av om du foretrekker musikken på CD, vinyl eller digitale distribusjonskanaler.
En godt utført master representerer en forbedring i lydkvalitet og lydbilde, og får musikken din til oppleves dynamisk og levende uansett hvor den spilles. I Dicentia finnes kunnskapsrike lydteknikere som kan håndtere mastering av alle stilarter og sjangere.
Kontakt oss i dag, vi løser dine musikkbehov.

Hvorfor skal jeg mastre min musikk?

Kvaliteten på master er avgjørende for hvordan produksjonen vil høres ut hjemmene til forbrukerne. For å lykkes godt er det nødvendig med teknisk kompetanse og masse erfaring. Våre erfarne lydteknikere har vært i bransjen i flere tiår og vil sørge for at din produksjon vil få riktig lyd, stereo bredde, dybde og tonebalanse. Vi vil sørge for at produksjonen er tilrettelagt for formatet det skal distribueres til, om det er CD, vinyl eller for streaming.

«Vi gir deg en personlig tekniker, en varm og vennlig velkomst og fremfor alt, profesjonelle resultater. Vi sørger for at dine forventninger til prosjektet er oppfylt.»

Vi tar deg med hele veien til ferdig produkt

Når master er klar kan vi gi deg en veldig god pris på resten, det vil si CD-produksjon, print og emballasje. Dicentia er en fullservice leverandør og er dermed ansvarlig for hele kjeden av tjenester. Vi sørger for at din produksjonen når butikkhyllene og nettbutikker i løpet av kort tid og til konkurransedyktige priser.