Print

Gaveeske

En kommunikativ trykksak bør fokusere kun på ett budskap. Kombinasjonen form, farge og materialvalg er nøkkelfaktorer. Nøkkelfaktorer vi behersker for din gaveeske, trykksak eller emballasje. Gaveboksen og trykksaken skal «berøre» mottakeren!

Din trykksak

Et godt design går aldri av moten. Vi har en stor katalog av forpakninger som kombinerer nytte og design til attraktive priser på trykksaken. Kontakt oss for konsultasjon om hvilken trykksak som passer Deres prosjekt.

Skreddersydde løsninger

Iblant gjelder det å skille seg ut i mengden. Vi spesialdesigner trykksaker etter ønskemål. Fantasien og materialet setter få begrensninger! Kontakt oss for å realisere din idé, slik at gaveboksen eller emballasjen treffer målgruppen.

Gavekort

Gavekort er alltid verdsatt av mottakeren. Har du et lojalitetsprogram som f.eks. en kundeklubb eller lignende, så er et gavekort med passende gaveforpakning den perfekte gaven. Hvorfor ikke lade gavekortet med en digital gave som en passende film? Dicentia loser dere fra start til mål i denne type prosjekt fra idéskisse til trykksaken av gavekortene.