DVD & Blu-ray authoring

DVD_BluRay_Authoring

Vi hjelper til med å forvandle din DVD eller Blu-ray til en interaktiv opplevelse.

Authoring er viktig for presentasjonen av din DVD eller Blu-ray. Profesjonelt designede menyer øker følelsen av kvalitet og øker verdien av ditt produkt.

Dicentia har alt du kan ønske deg av et studio for authoring av DVD og Blu-ray. Vårt personale består av designere og teknikere med mange års erfaring med alle aspekter av digital videoproduksjon.

Kontakt oss slik at din Blu-ray- og DVD får en authoring som kundene blir fornøyd med!

Avansert authoring

Dersom du vil ha en DVD eller Blu-ray med virkelig nyskapende menydesign, skal du glemme alt om å kopiere og lime inn fra pressemateriale og filmfotos. Vi produserer heftige animerte menyer med høy grad av anvendelighet og overraskende elementer. Komplettér filmen med spennende menygrafikk og gi et uforglemmelig førsteinntrykk til alle som ser produktet ditt.

Våre grafikere og animatører har alltid et tett samarbeid med deg slik at dine spesielle krav oppfylles – og dessuten blir du positivt overrasket over både kvalitet og oppfinnsomhet.

Nyskapende grafikk- og menydesign

Det er svært viktig at programmeringen av en DVD eller Blu-ray er brukervennlig og logisk. Derfor må vi først samle de ulike mediene som skal brukes i den endelige interaktive filen (for eksempel videospor, lydspor og undertekster). Vi vil deretter presentere en godt gjennomtenkt menystruktur.

Når vi har fått alt materiale som produksjonen skal inneholde vil vi programmere menysystemet og sikre at alle lydspor, undertekster, etc. fungerer som forutsatt. Vi overlater ingenting til tilfeldighetene.

Den neste fasen er grundig testing av din DVD eller Blu-ray. Da vi leverer testdisc/filer til deg samt til vår interne kvalitetskontroll. Når du godtar din DVD eller Blu-ray, starter vi med glassmastring og til slutt presser vi  discen på fabrikken.