Postproduksjon for video

Compositing

Postproduksjon, eller post production som det heter på engelsk, er normalt nødvendig i dagens filmproduksjon. Postproduksjon er etterarbeidet som pusser opp ditt materiale det lille ekstra for å få et skarpt og profesjonelt produkt.

Uansett om du skal produsere tv-reklame, redigere og fargejustere innspillinger eller produsere grafikk og animeringer kan vi gjøre det for deg. Vi har mer enn 20 års erfaring med postproduksjon av film og video og håndterer alle typer format. Nedenfor er en brøkdel av de tjenester vi kan være behjelpelig med. Behøver du noen annen type av tjeneste innen etterarbeid av film eller lyd – ring og snakk med oss!

Videoredigering av film og video

Vi redigerer alla videoformat i både SD og HD. Våre studioer er fullt utstyrt for alle typer postproduksjon, og redigeringsarbeidet skjer i all hovedsak i Final Cut Pro og Avid Adrenalin.

Vårt personal består av erfarne klippere som kan garantere et kvalitativ sluttprodukt.

Compositing

Compositing kombinerer bilder fra ulike kilder for å skape et helhetlig bilde. Vil du endre dine daginnspillinger til nattinnspillinger? Behøver du forandre en sommerinnspilling slik at den fremstår som en regntung høstdag? Med hjelp av Shake og Combustion klarer vi alle sorter av compositing. Vi tar bort uønskede elementer, som logotyper og lignende, fra dine innspillinger og legger til nye detaljer for en naturlig følelse.

2D- og 3D-animering

Har du en idé for en ny design eller vil du forbedre en eksisterende? Vi produserer både 2D- och 3D-grafikk og animering, vi kan animere hva som helst. Mange års erfaring med grenssnittdesign og tv-grafikk har gjort oss riktig skarpe på området.

Color grading

Dette steget i postproduksjonen gjør det mulig å gi din film en større visuell identitet. Du kan styrke eller tone ned farger i spesifikke scener, eller gi hele produksjonen ett gjennomgående fargetema.

Vil du øke fargemetningen og kontrasten i grå og triste innspilninger? Og skape et sammenhengende utseende mellom ulike innspillinger? Med fargekorrigeringer blir dine bilder dypere og mer dramatiske. Det er i detaljene det merkes.

Videorestaurering

En dårlig innspilning kan virke umulig å anvende, men i postproduksjon går det an å redde mer enn de fleste tror. Vil du ta bort uønskede elementer fra bildet? for eksempel riper, smuss, filmkorn og sus? Vi stabiliserer et uskarpt, vaklende eller utydelig opptak og forbedrer bildet med hjelp av en rekke filtre – uten å skape nye feil.